Sunday, 18 December 2011


bngun bngun da pagi ni ,ap la ank dara tdur lg ni ,matahari da tgi da 2 . . .=D
hall0o . . ari ni da 19hb , bkak je mata bgun pagi tgk ibu n adik-adik semua da tk ad , yg tgl juz emy dgn adik prmpuan tu je . .ibu ni ,pagi-pagi lg da kluar ntah prgi mne la tu . .emy pulak , bngun je pagi-pagi bkak fb dlu ,tp skrng da len . . bese la kn zman da b'ubah , dlu b'facebo0k je ,skrng da b'blog pulak . .s0 ,bngun pagi je ibu da tk ad ,prut pulak lpar . .emm ,ap tgu lgi prgi dpur cri maggi la kn ,da la dkt h0stel pn mkn maggi ,dkt rmh pn mkn maggi jgk la . .k la nk prgi wt maggi la , tata . .
p/s = nti kte smbung lg k ,huhu . .
yg ni plak owner utk blog ni ,iaitu emy sndri la kan ,sape lg la owner blog ni klau bukn emy len la klau emy ad share dgn org len kan. . huhu , blog emy ni msti  bosan kan ,da la kosngtk da ap plak tu . .klau org len la kan ,dgn ad bling-bling nye . . nk follow pn bez je sbb stiap mgu or bulan msti update yg bru ,tp klu yg rjin giler tu msti la hri-hri dy update n mcm-mcm crita dy nk share kn . .

siblings ~

yg ni plak pic ktorg adik bradik . .emy dgn adik laki lbih kurng je besar ktorg . . tp yg laki lg besar la dri emy . .huhu

siblings ~

yg ni plak adik emy yg last skli ,yg ni mmg tk bleh nk dduk diam . .msti ad je bnd yg dy nk wt  ,tp klu tk ad dy kt rmh ,msti rse sunyi je rmh . .

siblings ~

ni plak adik lelaki emy yg third , dy ni lg besar dri emy dgn adik prmpuan emy tu , ad jgk org yg ingt dy ni anak first , pdahal emy ni yg first . . almaklum la kn
ni adik prempuan emy yg second , thun dpn dy nk pmr n emy spm . . . huhu , emy dgn dy la yg kne ambil exam thun dpn (2012) . . adik emy yg prmpuan ni , dy mcm mak nenek sikit sebab dy suka cgt b'ckp n wt bsing . . tp , klu bab-bab jd barua (tukng report) mmg dy la num satu . .

adesshh . . .

at0oi , skjp nye da 18december . . rse skjp je mse b'lalu,thun dpan da nk spm ,da la spm ni pnentuan utk mse dpn emy . .sah-sah la emy kne wt revision  hbis-hbisan utk subj form4 ni..lbih2 lg addmath (subj killer tu ) . . utk chemist plak nk kne bnyk hafal nota-nota yg my daddy bg tu , da la jwpn dy nk s'bjik dgn bku nota tu n tk nk ad stu pn p'kataan yg t'tgal . . ado0i , mmg nk kne pulun hbis-hbisan la ni utk sume subj . .
mo0d ~ tension + risau = ??

Saturday, 17 December 2011

jeles~

jelesnye tgk blog org..cntik cgt..tp blog sndri ksong je,ap pun xda..huhu
da la ap pun xpndai psal blog ni,pkai main bantai je buat blog ni...
biasa la kn,mnusia ni msti ad sifat iri hati,bila tgk mmbe2 sume ad blog,
bru t'hegeh-hegeh nk buat kn..konon nk ikut mmbe la cgt kn..
act,blog ni da msuk blog yg k'tiga da tau..blog yg sblom ni pny sume tk ingt password..
huhu..truk kn,tu yg kne buat blog bru ni...
tp,mcm mne erk nk msukan lagu n pic yg salu org wt kt blog tu..tk tau la nk tny sape..ermm
sush btul la kn klau buta it ni...huhu