Sunday, 18 December 2011


bngun bngun da pagi ni ,ap la ank dara tdur lg ni ,matahari da tgi da 2 . . .=D
hall0o . . ari ni da 19hb , bkak je mata bgun pagi tgk ibu n adik-adik semua da tk ad , yg tgl juz emy dgn adik prmpuan tu je . .ibu ni ,pagi-pagi lg da kluar ntah prgi mne la tu . .emy pulak , bngun je pagi-pagi bkak fb dlu ,tp skrng da len . . bese la kn zman da b'ubah , dlu b'facebo0k je ,skrng da b'blog pulak . .s0 ,bngun pagi je ibu da tk ad ,prut pulak lpar . .emm ,ap tgu lgi prgi dpur cri maggi la kn ,da la dkt h0stel pn mkn maggi ,dkt rmh pn mkn maggi jgk la . .k la nk prgi wt maggi la , tata . .
p/s = nti kte smbung lg k ,huhu . .
yg ni plak owner utk blog ni ,iaitu emy sndri la kan ,sape lg la owner blog ni klau bukn emy len la klau emy ad share dgn org len kan. . huhu , blog emy ni msti  bosan kan ,da la kosngtk da ap plak tu . .klau org len la kan ,dgn ad bling-bling nye . . nk follow pn bez je sbb stiap mgu or bulan msti update yg bru ,tp klu yg rjin giler tu msti la hri-hri dy update n mcm-mcm crita dy nk share kn . .

siblings ~

yg ni plak pic ktorg adik bradik . .emy dgn adik laki lbih kurng je besar ktorg . . tp yg laki lg besar la dri emy . .huhu

siblings ~

yg ni plak adik emy yg last skli ,yg ni mmg tk bleh nk dduk diam . .msti ad je bnd yg dy nk wt  ,tp klu tk ad dy kt rmh ,msti rse sunyi je rmh . .

siblings ~

ni plak adik lelaki emy yg third , dy ni lg besar dri emy dgn adik prmpuan emy tu , ad jgk org yg ingt dy ni anak first , pdahal emy ni yg first . . almaklum la kn
ni adik prempuan emy yg second , thun dpn dy nk pmr n emy spm . . . huhu , emy dgn dy la yg kne ambil exam thun dpn (2012) . . adik emy yg prmpuan ni , dy mcm mak nenek sikit sebab dy suka cgt b'ckp n wt bsing . . tp , klu bab-bab jd barua (tukng report) mmg dy la num satu . .